VEKOP-1.2.6-20-2020-00449

Cikkszám: 20220327
Fogyasztói ár: 0 Ft / ( )
Nettó ár: 0 Ft

A támogatási szerződés száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00449

A támogató neve: Pénzügyminisztérium

A kedvezményezett neve: Matyó és Takács Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

A projekt címe: ,,Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések a Matyó és Takács Kft.-nél”

A támogatási szerződés szerinti támogatási összeg, millió forint esetén 2 tizedes jegyig kerekítve: 18 105 052 Ft

Támogatás intenzitás: 70,00%

Projekt tartalmának bemutatása:

 

A Matyó és Takács Kft. burkolólap kis és nagykereskedelemmel foglalkozik. Jelen pillanatban 70 viszonteladót és két barkácsáruház láncot, a Bauhaust és az Obit szolgálja ki az általa forgalmazott termékekkel. Gödön lévő kiskereskedelmi üzletünk a régióban élő és Budapestről kiköltöző magánszemélyeket, valamint a térségben tevékenykedő építőipari kivitelezőket célozza meg. Nagykereskedelmi területen jelenleg a lengyelországi Tubadzin és spanyolországi Grespania és Equipe burkoló anyag gyártókat forgalmazzuk. Célunk és alapelvünk olyan gyártókkal és nagykereskedőkkel együtt dolgozni, melyek folyamatosan tudják biztosítani az általuk gyártott vagy képviselt termékek mennyiségi és minőségi kiszolgálását. Jövőbeni terveink között szerepel további gyártók termékeinek felvétele a nagykereskedelmi kínálatunkba. A pályázat segítésével szeretnénk beszerezni egy 2.5 tonna teherbírású kültéri targoncát, egy gyalog kíséretű 1.6 tonna teherbírású targoncát, egy 828 darab euró paletta tárolására alkalmas ipari polcrendszert, egy hőszivattyút, ami temperálja a raktárunkat, illetve 3 db digitális kézi vonalkódolvasó számítógépet.

            A jelenlegi targonca kapacitásunkat az új gépek beszerzésével a duplájára tudnánk növelni, ami arányosan a duplájára gyorsítani a kiszolgálási és készletkezelési sebességünket. Az ipari, 3 szintes, összesen 828 euró paletta tárolására alkalmas polcrendszer meglétével növelni tudjuk a készleteink mennyiségét, ami gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálásra ad lehetőséget a megbízóink felé. Szintén ezeket a tényezőket erősítené a 3 db digitális vonalkódolvasó eszköz. A beérkező termékeink mindegyikét ellátja a gyártó vonalkóddal. A vonalkódolvasók segítségével a meglévő vállalatirányító rendszerünkbe pillanatok alatt tudjuk regisztrálni az árukkal kapcsolatos mozgásokat. Jelenleg ezek a folyamatok több órát vesznek igénybe. Rengeteg időt és pénzt tudunk így megtakarítani. A Spanyol és Olasz termékeink miatt van szükségünk a hőszivattyús fűtésre, mivel ezek a termékek fagypont alatti hőmérsékletet esetén megrepednek és tönkre mennek. Többször előfordult, hogy le kellett selejteznünk termékeket, mert megsérültek a fagy hatására. A fűtés segítségével jelentős összeget tudunk megtakarítani az elmaradt károkból kifolyólag.

            A fentiekben röviden bemutatott eszközök segítségével jelentős mértékben növekedne  cégünk hatékonysága és termelő képessége. A burkolóanyagok piacán létfontosságú a vevők gyors, pontos minőségi termékkel való kiszolgálása. A megpályázott eszközök pontosan ezeket a tényezőket segítenék erősíteni. Hosszú távon a cégünk jelenlegi piaci részesedése a szolgáltatásaink javulásából kifolyólag nagy mértékben tudna növekedni.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: