Adatvédelem

A MATYÓ ÉS TAKÁCS KFT ADATKEZELÉSI ELVEI

Üzenet meglévő, múltbeli és jövőbeni egyéni ügyfeleink számára

A Matyó és takács Kft dolgozói, illetve a cég által működtetett weboldalakkal együtt arra törekszünk, hogy Önnek széleskörű megoldásokat nyújtsunk és átfogó tanácsadást adjunk a hideg burkolóanyagokról (burkolóanyagok, csempe, padlólap, dekor elemek, lisztelók, szaniter és burkoláshoz szükséges segédanyagok).

Az adatok mindig is a tevékenységünk középpontjában álltak.

A tapasztalatunknak és szakértelmünknek köszönhetően, folyamataink biztonságos kialakítása, és adatbázisaink védelme segítségével, az Ön adatait mindig biztonságosan és bizalmasan kezeltük és fogjuk tudni kezelni.

A digitális korszakban az Ön által ránk bízott személyes adatok feldolgozása elengedhetetlen ahhoz, hogy eleget tegyünk azon kötelességünknek, hogy az Ön számára a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk és segítsük Önt a legjobb döntés meghozatalában.

Az Ön bizalma a legfontosabb értékünk, így mindent megteszünk azért, hogy továbbra is kiérdemeljük azt.

Átláthatóan mutatjuk be, hogy hogyan használjuk az Ön adatait:

  • Tiszteletben tartjuk a személyes adataival kapcsolatos döntéseit.
  • Amennyiben hozzájárul, ajánlatainkat és kommunikációnkat személyre szabottan küldjük Önnek; személyes adatai közül csak azokat kezeljük, amelyek az Ön által igénybe vett termékek és szolgáltatások nyújtásához szükségesek, egyéb esetekről külön tájékoztatjuk. Bármikor dönthet úgy, hogy nem kíván a továbbiakban kereskedelmi ajánlatokat kapni tőlünk.
  • Személyes adatait nem osztjuk meg a cégünkön kívül kereskedelmi célokra. Ha azonban gondosan kiválasztott partnereink egyikétől igényel termékeket vagy szolgáltatásokat, előfordulhat adatáttovábbítás, amelyről Ön minden esetben tájékoztatást kap.
  • Személyes adatait nem értékesítjük.

Kéréseit, kérdéseit minden esetben világosan, pontosan és gyorsan válaszoljuk meg, hogy Ön mindig tisztában lehessen a személyes adatainak kezelésével.

Biztosítjuk Önt, hogy nagyra értékeljük a belénk vetett bizalmát és gondoskodunk adatainak védelméről.

Tájékoztatjuk, hogy cégünk adatvédelmi tisztviselőt alkalmaz. A cégünk ügyfelei, és minden, a cég adatkezelésével érintett személy közvetlenül az adatvédelmi tisztviselőhöz fordulhat kérdéseivel, kéréseivel a nagyker@csempeweb.hu e-mail címen.

Adatkezelési és adatbiztonsági tájékoztató 
Cookie (internetes süti) tájékoztató
Tájékoztató kamerás megfigyelőrendszerről